Massage

Massage


 

Alt for ofte går vi på kompromis med vores krop og giver den ikke den opmærksomhed, den fortjener.

 

Ønsker du at opnå større velvære - er massage det første skridt på vejen. Massagen giver din krop en fantastisk mulighed for at koble fra og lade op.

 

Massage kan bruges mod hovedpine, ømme skuldre, "træt" lænd, ondt i arme/ben og andre gener i kroppen. Massage er en effektiv måde til at lindre disse symptomer.

 

Massage er ikke kun godt for sjælen. En dybdegående massage går ind og styrker kredsløbet og lymfedræningen og på den måde hjælpes musklerne med at rense alle affaldsstofferne ud. Affaldsstoffer kan komme både ved hårdt fysisk arbejde/sport, men også ved kontorarbejde og ensidigt gentagent arbejde. Affaldsstofferne vil lagres i musklerne og udvikle myoser, som vil blokere for musklernes optimale virke. Ved massage øges trykket i musklen, vævet åbner sig og affaldsstofferne kan frit passere, optagelsen af ilt og næringsstoffer øges, så kroppen kan begynde at genoprette balancen i musklen. Massage har også en smertelindrende og afslappende effekt.

 

Hvor mange gange du skal behandles er afhængigt af, hvilke problemer du kommer med. Grundlæggende kan jeg anbefale, at du de første uger modtager behandling et par gange i træk for derefter at overgå til regelmæssig massage. Ved massage ca. hver 4-6 uge vil man for langt de fleste kunne holde kroppens muskler i balance.

 

Massage kan bruges som behandling, forebyggelse, stimulation eller som ren og skær afslapning og forkælelse.

 Thaimassage

Medlem af BFM Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage

      

Åbent hverdage fra kl 09.00 til 17.00 - eller efter aftale


Brændkjærgade 52

6000 Kolding


E-mail : nata_orchid@hotmail.co.th


Telefon: +45  30526091